Autoklub Delta

Autoklub Delta na Sajmu sporta i nautike

AK Delta ovih se dana predstavlja posjetiteljima Sajma sporta i nautike koji se održava od 19. do 24. veljače na Zagrebačkom velesajmu.

Na štandu Autokluba Delta, u paviljonu broj šest, posjetitelji imaju priliku vidjeti mehaničara koji uređuje dijelove automobila Fiat Abarth te isprobati svoje vozačke vještine igrajući interaktivnu igru koja simulira prave rally utrke. Također, na štandu je izložen rally automobil "Škoda Fabia RS Diesel" popularnog Zagrebačkog "relijaša" Branka Jemrića.

Prisustvo Autokluba Delta na ovogodišnjem Sajmu sporta i nautike ujedno je i najava 35. INA Croatia Delta Rally-a koji će se održati na području Grada Zagreba i Grada Samobora te okolice istih u razdoblju od 22. do 24. svibnja 2008. godine.

Osim centralnog događaja, 35. INA Croatia Delta Rally-a, u sklopu ove tradicionalne međunarodne sportske priredbe održat će se i programi namijenjeni zabavi građana, kao i poticanju interesa šire publike za praćenje automobilističkog sporta - "Dječji Rally" i "Rally Grad".

INA Croatia Delta rally najstarije je, najteže i najpopularnije automobilističko natjecanje u Republici Hrvatskoj, poznato i izvan granica Hrvatske kao jedno od kvalitetnijih u ovom dijelu Europe. Croatia Delta Rally jedna je od deset europskih priredbi za prvenstvo Europe (European Rally Championship), priznata od strane Međunarodne automobilske federacije FIA kao natjecanje najvišeg ranga.

 

 Foto galerija
Autoklub Delta Autoklub Delta Autoklub Delta

automoto.com.hr
ponedjeljak, 25.02.2008.